još je u pritvoru

Ezel: Ne bih u zatvor, želim na liječenje

ezel (1)
RTL
07.08.2013.
u 13:35

Kenan Imirzalioglu, koji je zbog kokaina završio u zatvoru, navodno je molio odvjetnika da mu pokuša izboriti uvjetnu kaznu i prisilno liječenje

Kenan Imirzalioglu, koji je zbog kokaina završio u zatvoru mogao bi ostati i bez uloge u seriji Karadayi. Glumac, koji se proslavio serijom Ezel, još se nalazi u pritvoru, a navodno je molio odvjetnika da mu pokuša izboriti uvjetnu kaznu i prisilno liječenje.

Glumac je uhićen u velikoj raciji protiv dilera, kada je policija pretresla 60 stanova. U akciji je pronađeno 15 kilograma marihuane, pet kilograma ecstasyja i veliku količinu kokaina. Uhićeno je 55 estradnih ličnosti, među kojima i Kenan.

Da bi izbjegao publicitet, glumac je tijekom uhićenja zamolio da ga do suda odvedu policajci u civilu. Kako pišu turski mediji, od dilera je redovito kupovao kokain i tablete.

>>Velika policijska akcija u Turskoj: Zbog kokaina uhićen i Ezel!

 

Komentara 1

MT
mladen.turcic
08:43 22.07.2014.

takav mu je image,osim toga sav jet set to uzima,uzimali bi i ovdje samo je to skup hoby

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije